• Slide1
  • Slide2

RG Seasight Fenders

Læs om RG Seasight Fenders herunder

I 2008 producerede Rom Gummi de første skibsfendere til Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri. Dette samarbejde førte to år senere til, at virksomhederne i fællesskab etablerede selskabet RG Seasight Fenders, der leverer fendere til offshoreindustrien i både ind- og udland.
Sammen tilfører de to virksomheder RG Seasight Fenders så mange kompetencer, at selskabet har mere viden om fremstilling af gummifendere end nogen anden på markedet.

Målsætningen for RG Seasight Fenders er at producere solide fendersystemer, der forbedrer sikkerheden om bord på supplybådene i offshoreindustrien.

Nærmere betegnetfendersystemer, der gennem deres opbygning sikrer en forsvarlig overførsel af mandskab fra båd til vindmølle også på dage med blæst. Dette er en af fordelene ved vores fendersystemer, idet det er mandskabets sikkerhed, der afgør, hvorvidt supplybådene sejler ud. Altså sikres en højere effektivitet gennem flere sejldage.

RG Seasight Fenders producerer både standardiserede fendersystemer og skræddersyede løsninger, som tilpasses dit pågældende behov. De mange og forskelligartede opgaver gør, at vi hele tiden arbejder med udviklingen af nuværende samt nye fendersystemer. Uanset den store passion for udviklingsopgaverne sætter vi altid kvalitet og service først i enhver henseende.

Læs mere